Workshops

Workshops01Het keramiek atelier is gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht, op een unieke industriële locatie in een oude fabrieksloods. De ideale plek om kennis te maken of je ervaring met klei te delen. Gasten krijgen een korte instructie en gaan snel aan de slag op de draaischijf. We staan open voor suggesties om een passende leuke workshop te verzorgen.

Workshop Kennis maken met de pottenbakkersschijf

In deze workshop van 1,5 uur maken we een kom. Maar als het uiteindelijk opeens een vaas of een bord is geworden, dan is dit geen enkel probleem. Aan het eind worden de mooiste werkstukken gekozen om te bakken. Één werkstuk p.p. zal daarnaast worden geglazuurd in een kleur naar keuze. Er zijn 12 draaischijven aanwezig.Voor grotere groepen zijn combinaties met andere workshops mogelijk. Het eerste weekend van de maand organiseert Werfklei de workshop voor kleine groepen en individuen. Alle overige workshops zijn vanaf 6 personen, data en tijd in overleg.

Kosten: 40 euro per persoon.

ZOMERSPECIAL! in de zomer geven we bijzondere cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Mail ons voor het zomerprogramma.

Klik hier om een workshop aan te vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s